Pečená jahňacinka s chilie

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Špeciality, Vydané dňa: 22. 02. 2008

Suroviny: 800 g jahňacieho mäsa, soľ, mleté čierne korenie, mäsový vývar, 3 strúčky cesnaku, 1 chilies paprička, olej

Postup: Mäso odblaníme, osušíme a z prudka opečieme zo všetkých strán na oleji. Osolíme, okoreníme a podlejeme vývarom. Pečieme prikryté v rúre pri miernej teplote. Počas pečenia mäso obraciame a polievame šťavou. Upečené mäso vyberieme, do výpeku pridáme pokrájanú chilies papričku a roztlačený cesnak.Krátko podusíme a vložíme naspäť mäso. Poprelievame šťavou a odokryté zapečieme. Vhodná príloha - dusená ryža a zeleninový šalát.