Chatárske tajomstvo "Meluzína"

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Špeciality, Vydané dňa: 22. 02. 2008

Suroviny: 1O vajec, 300 g oštiepku alebo údeného syra, 200 g Nivy, 250 g údeného mäsa, 250 g údenej klobásky, 3 čerstvé papriky cibuľa pažítka, 4 strúčky cesnaku, pohárik majolenky, sterilizované baranie rohy, 250 g oravskej slaninky

Postup: Na panvici oškvaríme pokrájanú slaninku, pridáme údeniny, opražíme. Potom pridáme na kolieska pokrájanú cibuľu, na pásiky pokrájanú papriku a posmažíme. Zalejeme rozšľahanými vajcami, dáme navrch na kocočky pokrájaný oštiepok alebo syr, postrúhanú Nivu a miešame, pokiaľ syr nezačne mäknúť. Na tanieri posypeme posekanou pažítkou, priložíme pár sterilizovaných baraních rohov a oridáme majolenku s rozotretým cesnakom. Príloha varené zemiaky.