Roštencové rezíky na hubách

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Hovädzie mäso, Vydané dňa: 23. 02. 2008

Suroviny: 400 g hovädzej roštenky, 200 g čerstvých húb, 20 g masla, 2 lyžice rajčinového pretlaku, olej, mleté korenie, soľ, ementál

Postup: Mäso si nakrájame na rezance, okoreníme, osolíme, a dáme do misky. Pokvapeme olejom a dáme do chladničky najlepšie na pár hodín. Očistené huby pokrájame na plátky a udusíme na oleji. Mäso opražíme na tuku, pridáme udusené huby, a pretlak. Ešte osmažíme a podľa chuti dosolíme. Na hotové porcie položíme kúsok masla a posypeme postrúhaným syrom. Podávame so zemiakovými hranolkami.