Drotárska kapsa

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Hovädzie mäso, Vydané dňa: 09. 03. 2008

Suroviny: 300 g sviečkovice, 300 g bravčového stehna, 100 g šunky 8 vajec, 1 cibuľa, malá konzerva hrášku, 1 kapia, 1 lyžica kečupu 1 strúčik cesnaku, 4 plátky údenej slaniny, korenie, soľ

Postup: Všetko mäso pokrájame na rezance, osolíme a opečieme na oleji. Vyberieme a odložíme. Vo výpeku speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme kečup, odložené mäso akrátko podusíme. Medzitým si upečieme z rozšľahaných vajec, nasekanej šunky a kapie omelety. Na každú omeletu navŕšime hotové mäso a omeletu preložíme cez polovicu. Na omelety položíme hrebienok opraženej slaninky.Vhodná príloha opekané zemiaky alebo hranolky.