Rezne vo vajcovej košieľke

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Hovädzie mäso, Vydané dňa: 09. 03. 2008

Suroviny: 4 hovädzie rezne, 3 vajcia, strúhanka, 2 lyžice masti, 2 lyžice kečupu, 2 lyžice horčice, vegeta, hladká múka, korenie, soľ, olej

Postup: Rezne osolíme, okoreníme, vyváľame v strúhanke a vo fólii vyklepeme. Omáčame v rozšľahaných posolených vajciach a vyprážame na oleji do zlatova. Na masti si orestujeme kečup, horčicu, jemne ochutíme korením a vegetou. Orestované pochutiny podlejeme vodou, prehrejeme a vložíme opražené rezne. Dusíme asi 40 minút.Podávame s ryžou a zemiakmi preliate šťavou. Obložíme čerstvou zeleninou.