Bravčové na podstielke

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Bravčové mäso, Vydané dňa: 09. 03. 2008

Suroviny: 800 g bravčového stehna, 1 plechovka šampiňónov, vegeta, 2 cibule, korenie, soľ, strúhanka, 3 vajcia, olej

Postup: Mäso nakrájame na 8 rezňov, naklepeme, osolíme, okoreníme popritláčame v strúhanke. Na vymastený plech rozložíme nadrobno posekanú cibuľu a scedené šampiňóny. V strúhanke obalené mäso si namáčame v rozšľahaných vajíčkach a ukladáme na pripravený plech. Vo vode rozmiešame lyžicu vegety a mäso podlejeme. Pečieme v rúre asi 30 minút, potom obrátime, podlejeme a pečieme ešte 30 minút. Rezne podávame s hranolkami a oblohou z čerstvej zeleniny.