Založené rezne

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Bravčové mäso, Vydané dňa: 09. 03. 2008

Suroviny: 800 g bravčového stehna, 250 g tvrdého syra, 250 g šunky, 200 g šampiňónov, cibuľa, korenie, soľ, olej, lyžica hladkej múky

Postup: Mäso narežeme na rezne, naklepeme, osolíme, okoreníme a opečieme na oleji. Vo výpeku orestujeme nadrobno pokrájanú cibuľu, plátky šampiňónov a ochutíme soľou a korením. Rezne dáme na vymastený pekáč. Na rezne pokladieme kopčeky orestovaných húb, prikryjeme plátkom šunky a navrch plátkom syra. Všetko nakoniec zalejeme smotanou, zahustenou s lyžicou hladkej múky. Dáme spiecť do horúcej rúry. Podávame s hranolkami a tatarskou omáčkou.