Špecialita "Ľubických hubárov"

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Bravčové mäso, Vydané dňa: 09. 03. 2008

Suroviny: 600 g bravčového mäsa, 2 feferónky, 2 kyslé uhorky, soľ, korenie, 3 lyžice horčice, mletá paprika, 50 g plátkov šampiňónov, olej

Postup: Mäso pokrájame na rezance, pridáme nasekané uhorky, rozpučené feferónky, okoreníme, osolíme, pridáme mletú papriku a dobre premiešame. Necháme 1/2 hodinky postáť. Zmes opražíme na oleji, podlejeme a dusíme do mäkka. Ku koncu necháme časť šťavy odpariť, pridáme horčicu, scedené šampiňóny a prevaríme. Podávame so zemiakovými hranolkami a zeleninovou oblohou.