Kovbojský guláš

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Špeciality, Vydané dňa: 30. 04. 2008

Suroviny: 2 páry klobásky (môže byť aj točená saláma alebo Levočská klobása),3-4 farebné papriky, po 1 menšej konzerve kukuričky a hrášku, 1 konzerva fazule v rajčinovom pretlaku, 3-4 strúčiky cesnaku, štipľavá mletá paprika alebo čilí, kečup, majoránka, soľ, masť alebo olej.

Postup. Na horúcom tuku opečieme na kolieska pokrájanú klobásku, pridáme na kocky nakrájané papriky, orestujeme a pridáme zeleninu z konzerv. Zmes premiešame, ochutíme roztlačeným cesnakom, štipľavou paprikou, majoránkou, kečupom a podľa chuti dosolíme. Za stáleho miešania necháme prevrieť. Podávame horúce s chlebom alebo s pečivom.