Rýchlo - alebo trampská pochúťka

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Špeciality, Vydané dňa: 01. 05. 2008

Suroviny: 250 g Spišských alebo aj iných párkov, 3-4 farebné papriky, 1 malá konzerva hrášku, kukuričky a1 konzerva fazule v rajčinovom pretlaku, 3-4 strúčiky cesnaku, štipľavá mletá paprika alebo čilí, korenie, soľ, oregáno.

Postup: Párky pokrájame na kolieska alebo na kocky, pridáme na pásiky pokrájané papriky, roztlačený cesnak a scedený hrášok aj kukuričku. Potom pridáme fazuľu aj s pretlakom, štipľavú papriku podľa chuti, osolíme, okoreníme a dochutíme oregánom, Necháme spolu krátko prevariť. Podávame s chlebom, alebo s uvarenými špagetami.