Restovaná bravčová pečeň

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Špeciality, Vydané dňa: 19. 06. 2008

Suroviny: 2 PL oleja, 1 väčšia cibuľa, 300 g bravčovej pečene, korenie, soľ, 1 PL hladkej múky.

Postup: Pečeň odblaníme, premyjeme a osušíme obrúskom. Potom ju nakrájame na tenké hranolky. Na oleji speníme nasekanú cibuľu, pridáme nakrájanú pečeň a restujeme vo vlastnej šťave. Ke´d už pečeň nezostáva po rozkrojení ružová tak ju vyberieme. Šťavu zaprášime múkou, orestujeme a podlejeme trochou studenej vody. Osolíme, okoreníme a krátko prevaríme. Vložíme naspäť orestovanú pečeň, krátko prehrejeme a podávame s chlebom alebo pečivom.