Bravčové rezne nakyslo

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Bravčové mäso, Vydané dňa: 26. 06. 2008

Suroviny: 600 g bravčového mäsa zo stehna, soľ, 3 PL masti, 1 cibuľa, 3 dcl mlieka, 2 PL hladkej múky, čerstvý kôpor, ocot, 1/2 čl cukru, ocot.

Postup: Mäso nakrájame na rezne naklepeme, osolíme a na rozohriatej masti opečieme z obidvoch strán. Pridáme nadrobnučko nasekanú alebo nastrúhanú cibuľu, podlejeme trochou horúcej vody a prikryté udusíme domäkka. V mlieku rozšľaháme múku a nalejeme ju na udusené rezne. Pridáme najemno nasekaný kôpor,ocot, cukor a necháme na slabom ohni povariť 15 minút. Rezne podávame s varenými zemiakmi alebo s cestovinou.