Kuracie prsičká na trinidadský spôsob

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Hydina, Vydané dňa: 20. 06. 2009

Suroviny: 3 porcie kuracích prsičiek, soľ, 1 lyžička karí korenia, 3 polovice banánov, 2 lyžičky Fernet stocku, 3 plátky šunky, hladkú múku, 1 vajce, 100 g kokosovej múčky, strúhanku, olej, ananás, maslo

Postup: Prsičká naklepeme, osolíme a poprášime karí korením. Po dĺžke rozrežeme banány, namočíme ich v alkohole, obalíme šunkou, zabalíme do mäsa, zopneme špáradlom a necháme v chladničke tri hodiny odležať. Potom obalíme v múke, rozšľahanom vajci a strúhanke zmiešanej s kokosovou múčkou. V rozpálenom oleji ich opražíme dozlata. Podávame s ryžou ochutenou šafranom a s ananásom ohriatym na masle.