Najchutnejšie jogurtové rezne

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Hydina, Vydané dňa: 07. 10. 2009

Suroviny: 8 kuracích rezňov z prsíčok, 1 veľký hustý biely jogurt, 2 celé vajcia, 4 strúčiky cesnaku, soľ, korenie a ďalšie iné koreniny podľa chuti.

Postup: Kuracie rezne naklepeme, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a namáčame do jogurtovej marinády. Tu si pripravíme zmiešaním jogurtu, vajec, cesnaku, soli a mletého čierneho korenia.môžeme pridať pikantné grilovacie korenie, alebo karí ap. Potom mäso preložíme do uzatvárateľnej nádoby a uložíme na 24 hodín do chladničky marinovať. Na druhý deň vyberieme rezne z marinády, obaľujeme ich v strúhanke a opatrne ich vypražíme dozlatista. Rezne sú veľmi hrehké, chuť úžasná, a kto ich ochutnal už inakšie ani nechce. takto pripravíme aj rezne z bravčového stehna, ktoré je inak na prípravu rezňov dosť suché.