Trasena torta

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Maškrty, Vydané dňa: 19. 10. 2009

Suroviny: * 2 balíky pudingu bez varenia dr.oetker - créme olé vanilkový * 2 šľahačkové smotany * 2 konzervy ovocia aj so šťavou /mandarinky, alebo ananás/ * 1 tortový korpus * 1 šľahačková smotana v prášku + 3 dcl mlieka

Postup: Do misky, ktorú môžme uzavrieť a nehrozí, že z nej bude kvapkať /ja používam tzv. misku kysku/ dáme dve šľahačkové smotany, dva balíky pudingového prášku Dr.Oetker Créme Olé a pridáme konzervované ovocie i so šťavou. Misku uzavrieme a trasieme /odtiaľ názov/. Po krátkej chvíľke pocítime, že prísady v miske zhustli a vznikol krém. Týmto krémom potrieme tortový korpus. Krém je dosť tuhý, takže korpus nemusí byť vo forme, nerozlieva sa. Vrch potrieme šľahačkou pripravenou z prášku podľa návodu na obale. Dáme vychladnúť do chladničky a maškrta je hotová. Dobrú chuť.