Nepečený krémeš

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Maškrty, Vydané dňa: 29. 08. 2012

Suroviny: 2 balíčky čokoládových BEBE keksov, 200 g kryštálového cukru, 3 zlaté klasy, 7 bielkov, 100 g práškového cukru, 2 balíčky vanilkového cukru, 1 stužovač šľahačky, 1 l vody, čokoláda

Postup: Keksy poukladáme vedľa seba do vyššieho plechu. Zlaté klasy a cukor spolu s vodou uvaríme na puding. Z bielkov a práškového cukru vymiešame tuhý sneh a miešame ho do pudingu. Natrieme na keksy. Vyšľaháme šľahačku so stužovačom a vanilkovým cukrom. Dáme na plech ako druhú vrstvu krému. Na povrch krémešov nastrúhame čokoládu a celé dáme chladiť a zatuhnúť do druhého dňa v chladničke. Pokrájame na kocky.