Horácke ražničí

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Bravčové mäso, Vydané dňa: 07. 06. 2017

Suroviny: 600 g bravčového stehna, soľ, korenie, 100 g čerstvých hríbov alebo šampiňóny, 1 väčšia cibuľa, 1 PL masti, 2 feferónky, wrocestrová omáčka, kečup, 6 zemiakových placiek

Postup: Mäso nakrájame na plátky, ktoré osolíme, okoreníme a na masti opečieme. Pridáme na kolieska nakrájanú cibuľu, nasekané feferónky a orestujeme. Pridáme na plátky nakrájané hríby, orestujeme, pokvapkáme kečupom, vorcestrovou omáčkou a znova restujeme. Touto zmesou naplníme zemiakové placky a prepečieme ich na väčšej panvici.