Vaječné jedlá

Ruské vajce

Suroviny: 2 natvrdo uvarené vajíčka, 50 g v šupke uvarených zemiakov, 50 g uvarenej mrkvy, 50 g sterilizovaného hrášku, 50 g na kocočky pokrájaných jabĺk, 50 g kyslích uhoriek, soľ, horčica, citrónová šťava, 2 malé poháriky majonézy, 50 g polotvrdej salámy, listy hlávkového šalátu, 2 menšie kyslé uhorky na ozdobenie.

Postup: Uvarené zemiaky ošúpeme a pokrájame na kocočky. Pridáme na kocočky pokrájanú uvarenú mrkvu, sterilizovaný hrášok, na kocočky pokrájané jablká a uhorky. Zmes ochutíme soľou, citrónovou šťavou a horčicou. pridáme majonézu a pomiešame. Z tohoto majonézového šalátu kladieme kôpky na misu vyloženú šalátovými listami. Na každú kôpku položíme polovičku natvrdo uvareného vajíčka a všetko polejeme zvyšnou majonézou. Obložíme koliečkami salámu a vejárikmi uhorky. Pdávame s pečivom ako predjedlo.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 14. 09. 2008 | 9778 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Presný čas:



Meniny na web

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (2760 hl.)
 
Jednoduché (2352 hl.)
 
Lacné (2347 hl.)
 
Overené - tradičné (2231 hl.)
 
Je mi to jedno (2089 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 11779
Don´t worry!
Be Happy!

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server