Omáčky

Kaparový dresing /na pečené kura/

Suroviny: 2 dcl kyslej smotany, 1 PL kapár, olivový olej, soľ, strúhaný parmezán na posypanie.

Postup: Kapary nadrobno nasekáme, primiešame ich do smotany, osolíme a vymiešame s olivovým olejom na stredne hustú omáčku. Omáčku pridávame ku pečenej hydine a na tanieri ju posypeme nastrúhaným parmezánom.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 05. 12. 2008 | 2586 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Dobrý deň


Meniny na web



Kliknite a surfujte ďalej. Časovač vás upozorní.

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (16807 hl.)
 
Jednoduché (4143 hl.)
 
Lacné (3615 hl.)
 
Overené - tradičné (3601 hl.)
 
Je mi to jedno (3274 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 31440

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server