Omáčky

Cibuľová omáčka

Suroviny: 40 g múky, 40 g masti, 20 g cukru, smotana, 1 cibuľa, ocot, soľ, korenie

Postup: Na masti zapražíme múku dočervena, pridáme na kolieska pokrájanú cibuľu, cukor a ešte ďalej popražíme. Podlejeme vodou alebo vývarom a varíme 20 minút. Omáčku potom dochutíme soľou, octom a prepasírujeme. Pomiešame so smotanou a podávame k mäsu.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 22. 11. 2010 | 3186 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Dobrý deň


Meniny na web



Kliknite a surfujte ďalej. Časovač vás upozorní.

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (16807 hl.)
 
Jednoduché (4143 hl.)
 
Lacné (3615 hl.)
 
Overené - tradičné (3601 hl.)
 
Je mi to jedno (3274 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 31440

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server