Špeciality

Bravčové na hríbkoch

Suroviny: 600 g bravčového stehna, soľ, olej, 1 cibuľa, mletá rasca, 150 g čerstvých hríbov, vegeta alebo hubový bujón.

Postup: Mäso nakrájame na plátky, jemne naklepeme, osolíme a na horúcom oleji prudko opražíme z obidvoch strán. Opražené plátky mäsa vyberieme na tanier. Na výpeku speníme nadrobno nasekanú cibuľu, pridáme očistené pokrájané hríby a za stáleho miešania ich opražíme. K hríbkom vložíme opečené plátky mäsa, pridáme trocha rasce, kocku hubového bujónu, podlejeme asi s 2 dcl horúcej vody a prikryté udusíme domäkka. Podávame s ryžou udusenou na hrášku a karotke. Obložíme koliečkami čerstvej uhorky.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 04. 04. 2008 | 2116 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Dobrý deň


Meniny na web



Kliknite a surfujte ďalej. Časovač vás upozorní.

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (16846 hl.)
 
Jednoduché (4172 hl.)
 
Lacné (3634 hl.)
 
Overené - tradičné (3629 hl.)
 
Je mi to jedno (3311 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 31592

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server