Maškrty

Bryndzovníky

Suroviny: 250 g hladkej múky, 250 g bryndze, 250 g tuku na pečenie (Hera alebo Palmarin), 2 žĺtky, soľ, 1 lyžica sódy bikarbóny

Postup: Suroviny zmiešame a 3x vyvaľkáme. Natrieme bielkom, posypeme rascou a soľou. Bryndzovníky vykrajujeme vykrajovačkami a dáme ich upiecť do vyhriatej rúry a dohneda a dochrumkava.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 01. 04. 2018 | 448 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Presný čas:
Přesný čas


Meniny na web



Kliknite a surfujte ďalej. Časovač vás upozorní.

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (16558 hl.)
 
Jednoduché (3957 hl.)
 
Lacné (3467 hl.)
 
Overené - tradičné (3442 hl.)
 
Je mi to jedno (3100 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 30524

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server