Omáčky

Cesnaková omáčka

Suroviny: 40 g masti, 50 g múky, 3 - 4 strúčiky cesnaku, smotana, soľ, korenie

Postup: Na masti usmažíme svetlú zápražku, do ktorej vhodíme roztlačený cesnak a ihneď potom zápražku zalejeme studenou vodou. Osolíme, okoreníme a dobre prevaríme. Pred podávaním primiešame smotanu.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 22. 11. 2010 | 2257 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Dobrý deň


Meniny na web



Kliknite a surfujte ďalej. Časovač vás upozorní.

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (16773 hl.)
 
Jednoduché (4106 hl.)
 
Lacné (3595 hl.)
 
Overené - tradičné (3579 hl.)
 
Je mi to jedno (3246 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 31299

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server