Bravčové mäso

Debrecínske bravčové karé

Suroviny: 400 g bravčového karé, 40 g masti, 40 g cibule, 2 lyžičky červenej papriky, soľ, čierne mleté korenie, 100 g debrecínok, citrónová šťava

Postup: Bravčové karé umyjeme, nakrájame na rezne, naklepeme a posolíme. Na masti speníme postrúhanú cibuľu, pridáme červenú papriku, mleté čierne korenie, pripravené mäso a prikryté pomaly dusíme. Občas podlejeme horúcou vodou. Keď je mäso takmer udusené, pridáme na kolieska nakrájané debrecínky a udusíme domäkka. Nakoniec dokvapkáme citrónovú šťavu a zamiešame. Podávame s knedľou a dusenou kapustou.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 14. 03. 2018 | 469 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Presný čas:
Přesný čas


Meniny na web



Kliknite a surfujte ďalej. Časovač vás upozorní.

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (16556 hl.)
 
Jednoduché (3953 hl.)
 
Lacné (3462 hl.)
 
Overené - tradičné (3436 hl.)
 
Je mi to jedno (3099 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 30506

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server