Špeciality

Dusené prekladané mäso na smotane

Suroviny: 3 plátky hovädzieho a 3 plátky bravčového mäsa zo stehna, 6 plátkov syra, soľ, mleté čierne korenie, 1 cibuľa, olej, mletá paprika, smotana na varenie, kyslá smotana, vegeta, bazalka, hovädzí vývar, strúhaný syr

Postup: Plátky mäsa nahrubo naklepeme, osolíme, okoreníme a necháme v chladničke odstáť. Potom na dosku položíme hovädzie mäso, dáme na každý kus plátok tvrdého syra, prikryjeme plátkom bravčového mäsa a zase plátok syra. Takto pripravené mäsá zvinieme do roládiek, ktoré zopneme grilovacími ihlami a prudko opečieme na rozpálenom oleji zo všetkých strán. Na výpeku orestujeme nadrobno nasekanú cibuľu, potom poprášime mletou paprkou, podlejeme vývarom, pridáme opečené mäso, ochutíme vegetou a na miernom ohni prikryté dusíme. Mäkké mäso zalejeme smotanou na varenie, zahustenou múkou a krátko povaríme. Potom pridáme kyslú smotanu, najemno nastrúhaný tvrdý syr a premiešame. Podávame s varenou cestovinou. Ozdobíme bazalkou.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 26. 08. 2012 | 3902 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Dobrý deň


Meniny na web



Kliknite a surfujte ďalej. Časovač vás upozorní.

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (16771 hl.)
 
Jednoduché (4105 hl.)
 
Lacné (3593 hl.)
 
Overené - tradičné (3577 hl.)
 
Je mi to jedno (3244 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 31290

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server