Ovocie

Figy s vínnou penou

Suroviny: 10 čerstvých fíg, 250 g bieleho jogurtu, 2 PL medu, 1PL nastrúhanej pomarančovej kôry, 1/4 čl mletej škorice, červené víno, 100 g pistácií, lístky mäty alebo medovky na dozdobenie.

Postup. Hustý jogurt zmiešame s medom, nastrúhanou kôrou,škoricou a vínom. Umyté figy nakrojíme na kríž ale nedokrojíme! Tlakom prstov ich mierne roztvoríme a naplníme vymiešanou penou. Naplnené figy uložíme na misu a posypeme podrvenými pistáciami. Dozdobíme čerstvými lístkami mäty alebo medovky. Podávame ako dezert po jedle.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 24. 03. 2008 | 2078 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Dobrý deň


Meniny na web



Kliknite a surfujte ďalej. Časovač vás upozorní.

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (16773 hl.)
 
Jednoduché (4106 hl.)
 
Lacné (3595 hl.)
 
Overené - tradičné (3579 hl.)
 
Je mi to jedno (3245 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 31298

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server