Špeciality

Griľovacia marináda

Suroviny: 1 biely jogurt, 1 dcl olivového oleja, zmes korenia na bravčové pečené mäso, 1 PL sojovej omáčky.

Postup: Všetky suroviny spolu dobre vymiešame a touto marinádou nahrubo natierame napr. plátky bravčovej krkovičky alebo steaky z kareé. Natreté mäso uložíme na seba a necháme v cjhladničke odležať. Ak chceme marinovať hydinu, tak namiesto korenia na bravčové mäso použijeme griľovacie korenie.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 30. 04. 2008 | 1362 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Dobrý deň


Meniny na web



Kliknite a surfujte ďalej. Časovač vás upozorní.

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (16846 hl.)
 
Jednoduché (4172 hl.)
 
Lacné (3634 hl.)
 
Overené - tradičné (3629 hl.)
 
Je mi to jedno (3311 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 31592

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server