Špeciality

Gruzínska pečeň

Suroviny:1/2 kg bravčovej pečene, 2 cibule, olej, 3 dcl pohárik leča, korenie, soľ, rasca, 4 vajcia, čerstvá petržlenová vňať.

Postup: Pečeň dobre premyjeme, odblaníme a nakrájame na hrubšie rezance. Na malom množstve oleja pečeň orestujeme, ochutíme ju korením a rascou. Orestovanú pečeň rozdelíme do zapekacích misiek. Na výpeku z restovania opražíme na kolieska nakrájanú cibuľu, pridáme lečo a premiešame. Zmes rozdelíme na pečeň v miskách a posolíme. Do každej misky navrch rozklepneme po 1 vajíčku a takto pripravené porcie pečene dáme do vyhriatej rúry zapiecť.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 01. 04. 2008 | 1445 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Dobrý deň


Meniny na web



Kliknite a surfujte ďalej. Časovač vás upozorní.

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (16846 hl.)
 
Jednoduché (4172 hl.)
 
Lacné (3634 hl.)
 
Overené - tradičné (3629 hl.)
 
Je mi to jedno (3311 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 31592

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server