Špeciality

Gurmánske rebierko

Suroviny: 800 g bravčového karé, korenie, soľ, olej 8 šampiňónov, 2 rajčiny, 2 PL kečupu alebo 1 Pl rajčinového pretlaku, 1 dcl červeného vína, 2 klinčeky.

Postup: Mäso rozkrojíme na 4 rezne, ktoré naklepeme, osolíme a okoreníme. Na oleji pripravené rezne opečieme z obidvoch strán postupne domäkka. Opečené rezne zabalíme do alobalu a necháme v teple. Do výpeku z mäsa pridáme celé hlavičky šampiňónov, orestujeme a pridáme na kolieska pokrájané rajčiny. Zmes ešte chvíľu popražíme a rozdelíme na rezne. Do šťavy z restovania pridáme kečup alebo pretlak, klinčeky a zalejeme vínom. Počas miešania necháme prevariť. Rezne uložíme na taniere a prelejeme s uvarenou omáčkou. Podávame s opekanými zemiakmi a zeleninovým šalátom.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 01. 04. 2008 | 1306 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Dobrý deň


Meniny na web



Kliknite a surfujte ďalej. Časovač vás upozorní.

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (16846 hl.)
 
Jednoduché (4172 hl.)
 
Lacné (3634 hl.)
 
Overené - tradičné (3629 hl.)
 
Je mi to jedno (3311 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 31592

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server