Hríby

Hubové fašírky

Suroviny: huby podľa chuti, soľ, 1 cibuľa, slaninka, cesnak, majoránka, 1 lyžička Solamylu, 2 lyžičky hladkej múky, strúhanka, olej .

Postup: Huby rozkrájame na malé kúsky, trocha posolíme a dusíme vo vlastnej šťave asi 20 minút. Potom huby scedíme a pomelieme. Usmažíme nasekanú cibuľku na kúsku slaninky, pridáme nasekaný cesnak a majoránku. Pridáme Solamyl a hladkú múku na zahustenie, podľa množstva húb. Premiešame a vytvoríme gulaté fašírky. Potom ich obalíme v strúhanke a opečieme na oleji z obidvoch strán.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 09. 06. 2009 | 5767 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Dobrý deň


Meniny na web



Kliknite a surfujte ďalej. Časovač vás upozorní.

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (16821 hl.)
 
Jednoduché (4157 hl.)
 
Lacné (3625 hl.)
 
Overené - tradičné (3614 hl.)
 
Je mi to jedno (3298 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 31515

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server