Špeciality

Kovbojský guláš

Suroviny: 2 páry klobásky (môže byť aj točená saláma alebo Levočská klobása),3-4 farebné papriky, po 1 menšej konzerve kukuričky a hrášku, 1 konzerva fazule v rajčinovom pretlaku, 3-4 strúčiky cesnaku, štipľavá mletá paprika alebo čilí, kečup, majoránka, soľ, masť alebo olej.

Postup. Na horúcom tuku opečieme na kolieska pokrájanú klobásku, pridáme na kocky nakrájané papriky, orestujeme a pridáme zeleninu z konzerv. Zmes premiešame, ochutíme roztlačeným cesnakom, štipľavou paprikou, majoránkou, kečupom a podľa chuti dosolíme. Za stáleho miešania necháme prevrieť. Podávame horúce s chlebom alebo s pečivom.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 30. 04. 2008 | 3079 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Dobrý deň


Meniny na web



Kliknite a surfujte ďalej. Časovač vás upozorní.

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (16846 hl.)
 
Jednoduché (4172 hl.)
 
Lacné (3634 hl.)
 
Overené - tradičné (3629 hl.)
 
Je mi to jedno (3311 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 31592

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server