Špeciality

Mäsko "Trianon"

Suroviny: 300 g bravčového mäsa zo stehna, 300 g hovädzej roštenky, 300 g kuracích pŕs, 2 cibule, po 1 ks farebnej papriky, (zelená, žltá, červená), 100 g čerstvých šampiňónov, 100 g pórku, 1 čl griľovacieho korenia, soľ, mleté čierne korenie, 1 čl sojovej omáčky, 1 čl solamyl-u, olej. PRÍLOHA : Trojfarebná ryža, na 1.farbu trocha karí korenia, na 2. farbu 2PL šťavy zo sterilizovanej cvikle. 3. farba ostane čistá biela ryža.

Postup:Bravčové mäso nakrájame na rezance, posypeme griľovacím korením, pridáme nakrájané papriky a 1 nasekanú cibuľu. Pokvapeme olejom, premiešame so solamylom a odložíme. Roštenku a ďaľšiu cibuľu pokrájame na pásiky, šampiňóny na plátky, osolíme, okoreníme, pokvapkáme olejom a sojovou omáčkou a premiešame. Kuracie mäso pokrájame na pásiky, premiešame s pórom nakrájaným na kolieska, posypeme karí korením pokvapkáme olejom a premiešame. Každú zmes mäsa jednotlivo opražíme a podusíme domäkka. Ryžu uvaríme a rozdelíme na 3 časti. Prvú časť premiešame s trochou karí korenia, druhú so šťavou zo sterilizovanej cvikle a tretiu necháme bielu. Na misu dáme kôpky jednotlivého druhu mäsa a ku každej pridáme ofarbenú ryžu. Dozdobíme kolieskami rajčín a šalátovej uhorky.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 15. 04. 2008 | 1404 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Dobrý deň


Meniny na web



Kliknite a surfujte ďalej. Časovač vás upozorní.

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (16846 hl.)
 
Jednoduché (4172 hl.)
 
Lacné (3634 hl.)
 
Overené - tradičné (3629 hl.)
 
Je mi to jedno (3311 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 31592

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server