Špeciality

Mexická fazuľa

Suroviny: 250 g mletého hovädzieho alebo bravčového mäsa, 2 konzervy sterilizovaných fazúľ, 2 cibule, 5 strúčikov cesnaku, 1 malý rajčinový pretlak, mletý muškátový orech, oregano, chilli, mletá rasca, sójová omáčka, 1 kocka hovädzieho bujónu.

Postup: Cibuľku opražíme a pridáme najemno nasekaný cesnak. Ochutíme rascou, paprikou a muškátovým orechom na špičku noža. Pridáme rajčinový pertlak a 4 polievkové lyžice sójovej omáčky a prevaríme približne 5 minút. Mäso v mise ochutíme soľou, paprikou, čiernym korením a rascou. Následne pridáme do hrnca. Keď je mäso opražené, pridáme fazuľu aj so šťavou, necháme prevrieť a dochutíme bujónom a oreganom. Varíme ešte 15 minút. Podávame s chlebom.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 19. 03. 2018 | 453 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Presný čas:
Přesný čas


Meniny na web



Kliknite a surfujte ďalej. Časovač vás upozorní.

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (16558 hl.)
 
Jednoduché (3958 hl.)
 
Lacné (3468 hl.)
 
Overené - tradičné (3443 hl.)
 
Je mi to jedno (3101 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 30528

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server