Špeciality

Najlepšie domáce klobásky

Suroviny na 1 kg mäsa: Pomer mäsa 2:1 (stehno : bôčik). 15 g cesnaku, 4 g čierneho mletého korenia, 4 g mletej rasce, 15 g mletej červenej papriky, 20 g soli

Postup: Mäso nakrájame na kocky a dôkladne zmiešané so všetkými surovinami necháme 24 hodín odstáť. Potom zmes pomelieme na hrubšej mriežke a natlačíme do čriev. Takto urobené klobásky údime studeným dymom.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 03. 03. 2018 | 524 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Dobrý deň


Meniny na web



Kliknite a surfujte ďalej. Časovač vás upozorní.

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (16771 hl.)
 
Jednoduché (4105 hl.)
 
Lacné (3593 hl.)
 
Overené - tradičné (3577 hl.)
 
Je mi to jedno (3244 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 31290

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server