Špeciality

Oškvarková pomazánka

Suroviny: 500 g oškvarkov, 2 jarné cibuľky, 300 g kyslej kapusty, 100 g masti, petržlenová vňať, soľ

Postup: Oškvarky pomelieme na hrubšej mriežke spolu s cibuľou, kyslou kapustou a potom zmiešame s masťou. Osolíme podľa chuti. Natierame na čerstvý chlieb, posypeme vňaťou. Podávame s mladou reďkovkou.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 30. 08. 2012 | 4294 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Dobrý deň


Meniny na web



Kliknite a surfujte ďalej. Časovač vás upozorní.

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (16771 hl.)
 
Jednoduché (4105 hl.)
 
Lacné (3593 hl.)
 
Overené - tradičné (3577 hl.)
 
Je mi to jedno (3244 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 31290

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server