Omáčky

Paradajková omáčka

Suroviny: 1 PL hladkej múky, 1 malá cibuľa, maslo, pretlak, 1 čl bazalky, korenie, cukor, soľ

Postup: Na malom množstve masla opražíme múku, pridáme nasekanú cibuľu, pretlak zriedime studeným vývarom a pridáme do zápražky. Omáčku dochutíme korením, soľou a bazalkou.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 07. 10. 2009 | 2797 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Dobrý deň


Meniny na web



Kliknite a surfujte ďalej. Časovač vás upozorní.

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (16773 hl.)
 
Jednoduché (4106 hl.)
 
Lacné (3595 hl.)
 
Overené - tradičné (3579 hl.)
 
Je mi to jedno (3246 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 31299

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server