Špeciality

Pečené mäso s kaparovou omáčkou

Suroviny: 1 kg pečeného mäs (môže byť bravčové, hovädzie alebo teľacie), masť, 18-20 kapár, 1 strúčik cesnaku, 1 malá cibuľa, 8-10 gulôčiek čierneho korenia, majoránka

Postup: Do teplej masti dáme kapary, cesnak, nasekanú cibuľu, korenie, štipku majoránky a dusíme s troškou vody. Keď sa voda odvarí, koreniny z masti vyberieme a vo vydusenej šťave prudko opečieme nakrájané plátky mäsa. Medzitým oddelíme kapary od korenia a kapary popučíme. Vložíme ich naspäť do výpeku a prehrejeme. Omáčkou polejeme mäso.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 22. 03. 2011 | 1712 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Dobrý deň


Meniny na web



Kliknite a surfujte ďalej. Časovač vás upozorní.

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (16807 hl.)
 
Jednoduché (4143 hl.)
 
Lacné (3615 hl.)
 
Overené - tradičné (3601 hl.)
 
Je mi to jedno (3274 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 31440

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server