Omáčky

Provensálska omáčka

Suroviny: syr Lučina, 4 tavené syry-(napríklad karička alebo syrokrém), 1 PL worcestrovej omáčky, 2 čL provensálskeho korenia, 1 malá cibuľa, 100 g majonézy.

Postup: Cibuľu nasekáme veľmi najemno, pridáme ostatné suroviny a dobre vymiešame. Podľa chuti prisolíme. Hodí sa na jedlá z mletého mäsa alebo k rybám a k hydine.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 18. 11. 2008 | 4855 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Dobrý deň


Meniny na web



Kliknite a surfujte ďalej. Časovač vás upozorní.

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (16773 hl.)
 
Jednoduché (4106 hl.)
 
Lacné (3595 hl.)
 
Overené - tradičné (3579 hl.)
 
Je mi to jedno (3246 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 31299

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server