Hovädzie mäso

Roštenka so zemiakmi

Suroviny: 400 g hovädzej roštenky, 60 g masti alebo oleja, 100 g cibule, 1 lyžička červenej papriky, mletá rasca, majoránka, čierne mleté korenie, soľ, 600 g zemiakov

Postup: Hovädziu roštenku umyjeme, nakrájame na rezne a jemne naklepeme. V horúcej masti po oboch stranách opečieme vyberieme. Na masť pridáme očistenú, nadrobno nasekanú cibuľu, necháme ju speniť, pridáme červenú papriku, mletú rascu, majoránku, čierne mleté korenie, opečené mäso, soľ, trocha podlejeme vodou a prikryté dusíme. Keď je mäso takmer mäkké, pridáme očistené surové zemiaky pokrájané na kocky, ešte podlejeme a prikryté udusíme domäkka. Podávame s hlávkovým šalátom alebo kyslou uhorkou.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 13. 03. 2018 | 866 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Dobrý deň


Meniny na web



Kliknite a surfujte ďalej. Časovač vás upozorní.

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (16807 hl.)
 
Jednoduché (4143 hl.)
 
Lacné (3615 hl.)
 
Overené - tradičné (3601 hl.)
 
Je mi to jedno (3274 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 31440

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server