Polievky

Sikulská polievka

Suroviny: 250 g hovädzieho mäsa (teľacieho alebo baranieho), 3 - 4 zemiaky, 250 g fazuľových strukov, 1 strúčik cesnaku, 1 - 2 dl smotany, saturejka, bobkový list, soľ

Postup: Z mäsa pripravíme perkelt, podlejeme ho 1 dl vody a pridáme na kocky pokrájané ošúpané zemiaky. Potom pridáme fazuľové struky, saturejku, bobkový list a soľ. Ku koncu varenia pridáme zápražku s roztlačeným cesnakom, prevaríme a pridáme smotanu.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 24. 03. 2011 | 2410 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Presný čas:
Přesný čas


Meniny na web



Kliknite a surfujte ďalej. Časovač vás upozorní.

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (16739 hl.)
 
Jednoduché (4075 hl.)
 
Lacné (3573 hl.)
 
Overené - tradičné (3549 hl.)
 
Je mi to jedno (3216 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 31152

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server