Polievky

Slepačia polievka

Suroviny: 1 sliepka, mrkva, petržlen, zeler aj s trochou vňate, kaleráb, pór, cibuľa, kúsok kelu alebo ružičkový kel, čierne korenie celé, vegeta, soľ.

Postup: Umytú a očistenú sliepku vložíme do hrnca- do ktorého sme už napustili vodu a chvíľu povaríme až nám vystúpa na povrch vyzrážaná pena, ktorú potom odoberieme. Potom vložíme zeleninu a koreniny a varíme pomaličky na slabom ohni približné 4 až 5 hodín. Po uvarení polievku precedíme. A dochutíme. Časť polievky si odoberieme do menšieho hrnca a vnej zavaríme -najlepšie doma robené rezance alebo mrveničku. Pri servírovaní polievku dozdobíme čerstvou nasekanou petržlenovou vňaťou.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 02. 12. 2009 | 2235 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Presný čas:
Přesný čas


Meniny na web



Kliknite a surfujte ďalej. Časovač vás upozorní.

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (16739 hl.)
 
Jednoduché (4075 hl.)
 
Lacné (3573 hl.)
 
Overené - tradičné (3549 hl.)
 
Je mi to jedno (3216 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 31152

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server