Omáčky

Studená koreninová omáčka

Suroviny: 2 PL horčice, 1 vajce, 1 PL oleja, šťava z citróna, kôpor, majoránka, petržlenová vňať, potlačený muškátový orech a nové korenie, 1 dl smotany (alebo minerálky)

Postup: Horčicu vymiešame s vajcom, olejom a pomaly pridávame šťavu z citróna. Ochutíme nadrobno nasekaným kôprom, majoránkou, petržlenom, orechom a korením. Po rozmiešaní omáčku podľa chuti doriedime smotanou alebo minerálkou.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 22. 03. 2011 | 2240 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Dobrý deň


Meniny na web



Kliknite a surfujte ďalej. Časovač vás upozorní.

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (16773 hl.)
 
Jednoduché (4106 hl.)
 
Lacné (3595 hl.)
 
Overené - tradičné (3579 hl.)
 
Je mi to jedno (3246 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 31299

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server