Špeciality

Záhorácky smotanový guláš

Suroviny: 750 g bravčového pliecka, 75 g rastlinného tuku, 150 g cibule, 10 g mletej červenej papriky, 4 dl vody, 20 g sušených húb, soľ, 400 g hlávkovej kapusty, cukor, ocot, 2,5 dl smotany, 40 g hladkej múky

Postup: Na tuku osmažíme pokrájanú cibuľu, pridáme papriku, speníme, pridáme na kocky pokrájané mäso, osmažíme, zalejeme vodou, pridáme posekané a vopred namočené huby, soľ a dusíme do polomäkka. Pridáme pokrájanú kapustu, trochu cukru a octu a dusíme do mäkka. Pred dokončením zalejeme smotanou rozmiešanou s múkou a povaríme. Podávame so žemľovou knedľou.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 20. 06. 2009 | 1563 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Dobrý deň


Meniny na web



Kliknite a surfujte ďalej. Časovač vás upozorní.

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (16807 hl.)
 
Jednoduché (4143 hl.)
 
Lacné (3615 hl.)
 
Overené - tradičné (3601 hl.)
 
Je mi to jedno (3274 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 31440

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server