Špeciality

Zbojnícke mäso

Suroviny: 800 g bravčového mäsa(stehno alebo pliecko), korenie, soľ, mletá paprika, 2 veľké cibule, 1/2 kocky masoxu, 4-5 feferoniek, 3 dcl pohárik leča, 50 g tvrdého syra, olej.

Postup: mäso si nakrájame na hrubšie rezance, osolíme a okoreníme. pripravené mäso prudko opečieme na troche oleja. Pridáme nadrobno nasekanú cibuľu, orestujeme a poprášime paprikou. Zmes podlejeme vodou a rozmrvíme do nej polovičku kocky masoxu. Prikryté necháme udusiť skoro domäkka. potom k mäsu pridáme lečo, nasekané feferónky a dodusíme. Hotové ešte horúce mäso naporcujeme na taniere a porcie posypeme nastrúhaným syrom.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 01. 04. 2008 | 3716 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Dobrý deň


Meniny na web



Kliknite a surfujte ďalej. Časovač vás upozorní.

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (16846 hl.)
 
Jednoduché (4172 hl.)
 
Lacné (3634 hl.)
 
Overené - tradičné (3629 hl.)
 
Je mi to jedno (3311 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 31592

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server