Špeciality

Zemiakový guláš

Suroviny: 1 kg zemiakov, 100 g masti, 100 g cibule, 2 lyžičky červenej papriky, mleté čierne korenie, soľ

Postup: Očistené a umyté zemiaky pokrájame na menšie kocky. Rozpustíme masť, pridáme očistenú nadrobno posekanú cibuľu a necháme speniť. Primiešame papriku, mleté čierne korenie, zemiaky, osolíme a chvíľu dusíme vo vlastnej šťave. Potom podlejeme horúcou vodou, zakryjeme a udusíme domäkka. Podávame s hlávkovým šalátom alebo kyslou uhorkou a s chlebom

Zdieľaj recept | Pridané dňa 21. 03. 2018 | 427 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Presný čas:
Přesný čas


Meniny na web



Kliknite a surfujte ďalej. Časovač vás upozorní.

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (16558 hl.)
 
Jednoduché (3957 hl.)
 
Lacné (3468 hl.)
 
Overené - tradičné (3442 hl.)
 
Je mi to jedno (3101 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 30526

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server