Hríby

Zemiaky zapekané s hubami

Suroviny: 750 g zemiakov, 250 g čerstvých húb, 60 g masti, 80 g cibule, soľ, rasca, mleté čierne korenie, 20 g masla, 250 ml mlieka, 1 vajce

Postup: V šupke uvarené zemiaky ošúpeme a pokrájame na kolieska. Huby očistíme, umyjeme a pokrájame. Na rozpustenej masti speníme očistenú a nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme pokrájané huby, soľ, mletú rascu, mleté čierne korenie a udusíme domäkka. Misu na pečenie vymastíme, vložíme do nej polovicu zemiakov, rozotrieme na ne huby a zakryjeme zvyškom zemiakov. Navrch rozložíme pokrájané maslo a vložíme do rúry zapiecť. Potom z rúry vyberieme, zalejeme v mlieku rozmiešaným vajcom, znova vložíme do rúry a dopečieme.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 16. 03. 2018 | 419 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Presný čas:
Přesný čas


Meniny na web



Kliknite a surfujte ďalej. Časovač vás upozorní.

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (16556 hl.)
 
Jednoduché (3953 hl.)
 
Lacné (3462 hl.)
 
Overené - tradičné (3436 hl.)
 
Je mi to jedno (3099 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 30506

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server