Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Komentáre
k článku: Grilovaná špargla
zo dňa 05.05.2008, autor článku: Delicato
Pridať nový komentár
Komentár zo dňa: 02.06.2020 18:43:19
Reagovať
Autor: neregistrovaný - ew (matejcikova.eva@gmail.com)
Titulok: tip
mam jeden zlepsovak baby na posledny krok do eleltrickeho orava grilu dam papier na pecenie a nan polozim sparglu zatocenu v prosciute a tak stavu netreba neustale pridavat - len sa pokvapka na zaciatku a pocas grilovania spargla nasava stavu z prosciuta a je to takto s elektrickym kontaktnym grilom rychlejsie, chutnejsie a bez neporiadku
Pridať nový komentár
Zobraziť článok Grilovaná špargla