Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Komentáre
k článku: Španielske vtáčiky
zo dňa 21.07.2008, autor článku: Delicato
Pridať nový komentár
Komentár zo dňa: 03.04.2010 07:10:43
Reagovať
Autor: neregistrovaný - gupko (luborga@gmail.com)
Titulok: Ciernou kriedou
Skoda, ze tento super recept je napisany "ciernou kriedou do komina" a jeden musi lustit tie biele pismenka na takmer este belsom podklade. Inac vyborny recept...
Pridať nový komentár
Zobraziť článok Španielske vtáčiky