Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Komentáre
k článku: Dubáková omáčka
zo dňa 17.09.2008, autor článku: Delicato
Pridať nový komentár
Komentár zo dňa: 05.01.2010 10:18:27
Reagovať
Autor: neregistrovaný - anka (a.hastova@atlas.sk)
Titulok: Dubakova omacka
Tato dubakova omacka je vyborna. Moze vsak byt aj bez citrona. Tak lepsie vynikne chut dubakov.
Komentár zo dňa: 01.02.2015 17:11:50
Reagovať
Autor: neregistrovaný - (@)
Titulok:
Vynikajuca
Pridať nový komentár
Zobraziť článok Dubáková omáčka