Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Komentáre
k článku: Myjavské koblihy zo dňa 20.06.2009, autor článku: Delicato
Komentár zo dňa: 11.09.2016 16:27:42 Reagovať Autor: neregistrovaný - dedo ivan (irmakovacova@gmail.com) Titulok: nepodarený receopt
robil som tieto koblihy podla tehto receptu, ale cesto bolo velmi riedke skoro ako na palacinky, tak neviem ci sa stala chyba v mnozstve surovin alebo si niejti vystrelil. Bol by som velmi rad, keby mi niekto odpovedal, či sa mu podla tohto receptu podarili tieto koblihy
Komentár zo dňa: 15.09.2020 14:09:09 Reagovať Autor: neregistrovaný - Ilona (habrina08@gmail.com) Titulok: Mala múky
Skúšala som recept, ale tej múky tam treba asi 750 g nie 75g.....pridala som múku a teraz sa pečie, tak uvidíme cako to dopadne
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.